Lokacija:
Hotel se nalazi u idiličnom okruženju turističkog mesta Dassia, na samoj plaži (kombinacija pesak-šljunak). Od centra mesta je udaljen oko 200 m, dok je od glavnog grada Krfa, aerodroma i luke udaljen oko 13 km. Hotel se sastoji iz glavne zgrade i aneks dela.

Plaža:
Nalazi se na peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Hotel ima glavnu zgradu, koju od plaže deli bar i annex zgradu, koja se nalazi iza glavne. U sklopu malog kompleksa gostima su na raspolaganju bar/restoran na plaži. Hotel poseduje vrt i terasu koji su opremljeni ležaljkama i suncobranima, te gosti mogu uživati u sunčanju. Ležaljke i suncobrani se plaćaju.

Sobe:
U glavnoj zgradi smešeno je 9 soba, 8 soba namenjeno je isključivo za smeštaj 2 osobe, dok je jedna soba family sa dve odvojene prostorije i jednim kupatilom,namenjena za smeštaj 3-4 osobe.  U jednoj prostoriji porodične sobe nalazi se francuski ležaj, a u drugoj dva standardna kreveta. Sve sobe u glavnoj zgradi renovirane su početkom 2016. godine. U annex zgradi smešteno je 9 soba koje su renovirane početkom 2017-te godine, 8 je namenjeno za smeštaj 3 osobe (treći krevet je standardni), a jedna soba je isključivo dvokrevetna. Sve sobe imaju balkon, klima uređaj, telefon, frižider, TV i sef.

Usluga:
Noćenje sa doručkom. Doručak je kontinentalni. Postoji mogućnost doplate za polupansion (za večeru postoji utvrđeni meni koji podrazumeva predjelo, glavno jelo, salatu i dezert (voće ili slatkiš)).

Kontakt: 
http://scheria.gr/

Napomena:
Blizina plaže, prodavnica, taverni i kafića, čine hotel Scheria Beach savršeno pozicioniranim u mestu Dassia. Predstavlja odličnu polaznu tačku za obilazak celog ostrva.

Specijalna ponuda za polazak 04.06.2018

Period boravka: 04.06-14.06.

10 nodenja

Sopstveni prevoz

Standardna soba, glavna zgrada

149 €

Standardna soba, aneks zgrada

149 €

Prvo dete 2,00 – 11,99

0 €

Treda osoba

99 €

Porodična soba, glavna zgrada

149 €

Prvo dete 2,00 – 11,99

0 €

Drugo dete 2,00 – 11,99

0 €

Treda osoba

99 €

Prvo dete 2,00 – 11,99

0 €

Autobuski prevoz

Standardna soba, glavna zgrada

199 €

Standardna soba, aneks zgrada

199 €

Prvo dete 2,00 – 11,99

70 €

Treda osoba

149 €

Porodična soba, glavna zgrada

199 €

Prvo dete 2,00 – 11,99

70 €

Drugo dete 2,00 – 11,99

70 €

Treda osoba

149 €

Prvo dete 2,00 – 11,99

70 €

Avionski prevoz

Standardna soba, glavna zgrada

249 €

Standardna soba, aneks zgrada

249 €

Prvo dete 2,00 – 11,99

139 €

Treda osoba

199 €

Porodična soba, glavna zgrada

249 €

Prvo dete 2,00 – 11,99

139 €

Drugo dete 2,00 – 11,99

139 €

Treda osoba

199 €

Prvo dete 2,00 – 11,99

139 €

IZRAŽENE CENE U TABELI SU PO OSOBI U EVRIMA.

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARIMA PO PRODAJNOM KURSU ZA EFEKTIVU AIK BANKE NA DAN UPLATE.

U cenu aranžmana je uračunato:

Smeštaj u izabranom hotelu na bazi nodenja sa doručkom / smeštaj i prevoz ( u slučaju autobuskog prevoza)/ smeštaj, prevoz i grupni transfer od aerodroma do smeštaja u odlasku i povratku (u slučaju avinskog prevoza), u zavisnosti od izabranog programa.
Troškovi organizacije putovanja.
U cenu aranžmana nije uračunato:

Međunardono zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti i individualni troškovi.

Boravišne takse se pladaju na licu mesta i iznose 0,5 € dnevno po sobi.
Za sopstveni i autobuski prevoz:
Dinarski deo aranžmana 1.990 dinara po osobi. Deca do 2 godine ne pladaju dinarski deo.
Za avionski prevoz:
Dinarski deo aranžmana 1.990 dinara po osobi.
YQ taksa – doplata za gorivo u iznosu od 10 evra po osobi (deca do 2 godine ne pladaju).

Za avionski prevoz u cenu nisu uračunate i aerodromske takse u iznosu od 31,80 evra (A/P BEG taxa 16,72 EUR , RF taxa 0,98 eur, A/P CFU taxa 14,10 EUR). Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska, deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu i ne pladaju dinarski deo, YQ taksu i aerodromske takse).

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel se nalazi se u mirnoj ulici u turističkom mestu Dassia, u predivnom okruženju, na samoj plaži (kombinacija pesak-šljunak). Od centra mesta je udaljen oko 200 m, dok je od glavnog grada Krfa, aerodroma i luke udaljen oko 13 km. Činjenica da se hotel nalazi na samoj plaži i neposredna blizina restorana, kafida i prodavnica, čine ovaj hotel savršenim mestom za odmor.

Hotel ima glavnu zgradu, koju bar deli od plaže i annex zgradu, koja se nalazi iza glavne. U sklopu malog kompleksa gostima je na raspolaganju bar/restoran na plaži, lepo uređeni vrt, opremljen ležaljkama i suncobranima. Ležaljke i suncobrani se dodatno pladaju. U glavnoj zgradi smešeno je 9 soba, 8 soba namenjeno je isključivo za smeštaj 2 osobe, dok je jedna soba porodična, namenjena smeštaju 3 do 4 osobe. Porodičnu sobu čine dve odvojene prostorije i jedno kupatilo. U jednoj prostoriji porodične sobe nalazi se francuski ležaj, a u drugoj dva, odvojena, standardna kreveta. Sve sobe u glavnoj zgradi renovirane su početkom 2016. godine i potpuno su nove. U annex zgradi smešteno je 9 soba koje su renovirane početkom 2017-te godine, 8 je namenjeno za smeštaj 3 osobe (tredi krevet je standardni), a jedna soba je isključivo dvokrevetna.

Sve sobe imaju balkon, klima uređaj, telefon, TV i sef. Usluga u hotelu je na bazi nodenja da doručkom. Doručak je kontinentalni. Postoji mogudnost doplate za polupansion (za večeru postoji utvrđeni meni koji podrazumeva predjelo, glavno jelo, salatu i dezert (vode ili slatkiš).

PROGRAM PUTOVANJA SOPSTVENI PREVOZ:
1. DAN Dolazak u hotel. Smeštaj posle 14:00h u određeni tip smeštaja prema upladenoj rezervaciji.

2. – PRETPOSLEDNJI DAN Boravak na bazi najma u izabranom smeštaju. Slobodno vreme

za individualne aktivnosti po želji putnika. Nodenje. POSLEDNJI DAN Napuštanje smeštajne jedinice najkasnije do 09:00h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSKI PREVOZ:

1. DAN Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa, a predviđeno vreme polaska autobusa je u 18.00h.). Nodna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju do Grčke. Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.

2. – 11. DAN Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00h. Boravak na bazi 10 nodenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

12. DAN Napuštanje smeštaja do 09:00h. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije telefonom, sms-om ili putem info table). Nodna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema

Srbiji.

13. DAN Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj programa.Tokom sezone, moguda je promena mesta i vremena polaska. Putnik je dužan da se lično informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska, jedan dan pred put. Putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska.

PROGRAM PUTOVANJA AVIONSKI PREVOZ:

1. DAN Beograd- sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue-a 2 sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf. Transfer do mesta boravka po izboru. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel.

2. DAN – 10. DAN Boravak u izabranom objektu na bazi upladene usluge. U toku boravka bide organizovani fakultativni izleti.

11. DAN Napuštanje objekta, transfer do aerodroma prema rasporedu dobijenom od
agencijskog predstavnika. Direktan čarter let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

VAŽNE NAPOMENE:

-Program je individualan, rezervacija se vrši na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.

-Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja. Dodatni ili pomodni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje. Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično)-agencija de proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogudnosti da garantuje njihovo dobijanje.
Mogudnost organizovanog prevoza iz Novog Sada, Zrenjanina, Subotice i Kragujevca do mesta polaska,
na upit, uz doplatu.

-Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju, kao i zemalja kroz koje prolaze.

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Pladanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:

gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put (ako nije drugačije naznačeno).

čekovima građana do 6 mesečnih rata,

platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina),
kreditnim karticama Intesa banke mogude je pladati do 6 jednakih mesečnih rata,
kreditnim karticama Komercijalne banke mogude je pladati do 12 mesečnih rata,
preko računa,

kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanja ugovra direktno sa bankom).