DATUMI POLASKA:

08.03. – NEDELJA | 16.05. – SUBOTA | 13.06. – SUBOTA

Info i rezervacije: 060 522 3152

Pečuj, glavni grad kulture Evrope 2010. godine. Uređeni trgovi u centru, muzeji, parkovi – svakako će ostaviti utisak na svakog posetioca. Pečuj je peti grad po velićini u Madjarskoj. Jedan je od najlepših gradova Madjarske, odmah posle Budimpešte, sa oko 200.000 stanovnika. Zahvaljujući bogatoj istoriji staroj dva veka, uticaju i spajanju različitih civilizacija, kultura i tradicija, Pečuj je jedan od najuzbudljivijih gradova u Mađarskoj,peti po veličini u Mađarskoj, sa 200hiljada stanovnika. Pečuj je najpoznatiji po Žolnai porculanu i keramici. Nalazi se na jugu Mađarske, izdvojen u brdovitom predelu, sa mediteranskom klimom koja ugođaj u ovom gradu čini još prijatnijim.

Program putovanja:

Polazак iz Beograda autobusom u 05:00 h sa stare Glavne železničke stanice, Savski trg.

Vožnja preko Novog Sada, Kule, Sombora do Pečuja.

Dolazak u Pečuj. Obilazak grada sa vodičem : Glavni trg,  Gazi Kasim džamija, Statua Sibinjanin Janka na konju, statua Trojice, bunar Zsolnay, crkva Fatebenefratelli, Gradska kuća, muzej Janusa Panoniusa, crkva Sveti Bertalan, Katedrala, Magasaz – najviša zgrada u Pečuju, ali i u Mađarskoj. Sagrađena je 1976. godine, kao stambena zgrada, ali je i dan danas nenaseljena (zbog greške koje su opasne za život), pa je samim tim najviši objekat van upotrebe u centralnoj Evropi, visoka 84 m, Cella Septichora, kapela sa sedam horova i apsida, izgrađena je krajem 4. veka i najpoznatija je kasnoantička/ranohrišćanska nekropola, zatim turističa atrakcija Ljubavne brave… Slobodno vreme u gradu. Oko 18h polazak za Beograd.

Dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. 

NAPOMENA: AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDNIH LOKALITETA/DESTINACIJA, NASTALIH ZBOG OBJEKTIVNIH OKOLNOSTI, GUŽVI U SAOBRAĆAJU, PROMENE RADNOG VREMENA OBJEKATA KOJI SE OBILAZE I DRUGIH NEPREDVIĐENIH OKOLNOSTI.

Info i rezervacije: 060 522 3152

Cena izleta po osobi: 2500 rsd
Specijalna cena: 2200 rsd – važi za rezervacije do 10 dana pred putovanje

Deca do 5-12 godina – plaćaju 1990din. imaju sedište u autobusu
Deca do 5 godina – gratis, imaju sedište u autobusu i ulaznice

U cenu je uključeno:

  • Prevoz modernim turističkim autobusima
  • Usluge licenciranog turističkog vodiča
  • Troškovi organizacije putovanja

U cenu nije uključeno:

  • Individualni troškovi
  • Putno zdravstveno osiguranje-130 din

USLOVI PLAĆANJA: 100% PRILIKOM REZERVACIJE

  • USLOVI OTKAZIVANJA:
  • Do 30 dana pred put moguć otkaz uz povraćaj novca ili promena termina izleta, posle toga moguć otkaz samo uz validnu medicinsku dokumentaciju ili uz zamenu putnika, u protivnom se zaračunavaju storno troškovi, i to:
  • 29-15 dana – agencija zadržava 30% od cene izleta.                        
  • Od 14 – 3 dana –agencija zadržava 80% od cene izleta.          
  • Manje od tri dana pred put-agencija zadržava 100% od cene izleta.

Organizator izleta je turistička agencija FLAMINGO TRAVEL KLUB.

Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI organizatora izleta.

PREMA ZAKONU O TURIZMU, ČLAN 79, ZA JEDNODNEVNE IZLETI (PUTOVANJA KRAĆA OD 24h), NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA 

Za realizaciju izleta potreban je minimum od 35 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, agencija zadržava pravo izmene programa,korekciju cene, ili spajanje sa nekom drugom agencijom radi realizacije izleta, kao i otkazivanje izleta najkasnije 3 dana pred putovanje.


VAŽNA NAPOMENA: NE ČEKA SE NA GRANICI OBRADA PAPIRA ZA TAX FREE