+381 11 25 22 710 381 60 522 3152 info@flamingotravelklub.rs

Krstarenje Đerdapskom klisurom

////Krstarenje Đerdapskom klisurom

Zaplovite najlepšom i najvećom klisurom u Evropi! Otkrijte svu moć Dunava koji na Đerdapu ima svoju najužu i najdublju tačku na svom celom toku. Pogledajmo Trajanovu tablu i Decibela, posetimo Lepenski vir (od 9.500 g.p.e).

Plan putovanja:
Polazak autobusom u 06:30 iz Novog Sada sa parkinga ispred hotela Sajam (kod nekadašnjeg restorana Zlatna medalja), a u 08:00 iz Beograda, blok 42, preko puta Buvlje pijace.

Kratku pauzu napravićemo kod Golubačke tvrđave za fotografisanje (ukoliko nam uslovi dozvole) i nastavak putovanja ka Donjem Milanovcu i Đerdapu. Ukrcavanje na brod i krstarenje Đerdapom u trajanju od oko 1,5 sat kroz Mali i Veliki kazan, a idući tim putem videćemo brojne signalne kućice, Hajdučku vodenicu, Decibelovu glavu na rumunskoj strani i Trajanovu tablu na našoj strani. Ova tabla je sa carskog druma iz rimskog perioda i moguće je videti samo sa vode.

Po završetku krstarenja, transfer do Kapetan Mišinog Brega na ručak sa odličnim vlaškim specijalitetima. Na ovom, prema rečima stranih turista koji posećuju Srbiju u organizaciji Magelana, najlepšem vidikovcu u Srbiji, uživamo u pogledu na Dunav i posebnoj atmosferi ovog prostora.
Nakon toga kreće se ka Lepenskom viru gde će se obići najznačajnije nalazište iz doba neolita (staro 9,5 000 godina).

Povratak za Beograd i dolazak oko 21:00, u Novi Sad oko 22:30.

Promotivna cena izleta po osobi: 4990 RSD

Važi za uplate do 10 dana pred izlet

Uključeno u cenu:

  • Prevoz turističkim autobusom ili mini busom (u zavisnosti od broja prijavljenih putnika)
  • Usluge licenciranog turističkog vodiča tokom trajanje ture
  • Krstarenje Đerdapom
  • Ručak na Kapetan Mišinom Bregu sa tradicionalnim vlaškim specijalitetima
  • Troškovi organizacije putovanja

Nije uključeno u cenu:

  • Ulaznica za Lepenski vir (400 din)
  • Ostale troškove koji nisu uključeni u program

Napomena:
Minimum za realizaciju programa po promotivnoj ceni je 25 osoba. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja. U slučaju otkaza od strane putnika, primenjuju se otkazne uzanse YUTA.

Cena za decu 4400 din u pratnji jedne osobe, 4200 ako je u pratnji dve odrasle osobe. A ako je dvoje dece i dve odrasle osobe cena po detetu je 4200. Deca imaju mesto u mini busu ili autobusu i dečiji meni.

Otkazivanje bez penala moguće do 5 dana pre polaska.

2018-02-20T11:40:16+01:00 Istočna Srbija, Srbija izleti, Srbija ture|