Kroz sistem koji smo postavili olakašavamo vam pregled cena hotela, raspoloživost kapaciteta i pregled slika i opisa odabranih hotela.

Za rezervaciju odabranog hotela popunite formu klikom na „REZERVIŠITE ARANŽMAN“, u polju napomena unesite SISTEM REZERVACIJA.
Ako vam je sve ovo komplikovano pozovite naše agente prodaje i izvršte rezervaciju željenog hotela.

Detaljno uputstvo za korišćenje sistema:

– odaberite prvo vrstu prevoza tako što postavljate kursor na Individual Tours  to GREECE, birate ovu je opcija za sopstveni prevoz  /

Ukoliko vas interesuju ponude sa prevozom iz menia odaberite BELGRADE TO GREECE , tako će vam sistem ponuditi regije za koje imamo obezbedjen prevoz:

BUS PREVOZ ZA: HALKIDIKI, PIERA (Olimpska regija) I AVIO PREVOZ ZA OSTRVO KRIT

-u ponudjenim destinacija odaberite Greece- Grčka, zatim odaberite koja vas regija interesuje( Kasandra, Sitonija, Tasos…), sistem vam u polju hotela izlista sve hotele za želejnu destinaciju.

-odaberite željeni hotel a možete i ostaviti da vam sistem da pregled svih hotela po zadatim parametrima

-u polju Arrival dates klikom na polje se otvara kalendar, odaberite datum kada želite da poćne vaš aranžman. Drugi kalendar se takodje odnosi na datume početka aranžmana ( možete uneti različite datume kako bi ste proverili slobodna mesta u terminima koji vama odgovaraju)

Adults / children unesite broj odraslih osoba i broj dece, nakon toga se ispod otvaraju polja u koja unosite godine dece u trenutku korišćenja aranžmana

Nights – obeležite broj noćenja koji želite

Meal – obeležite vrstu obroka koje želite ili ostavite prazno kako bi vam sistem dao različite ponude

-kliknite na dugme „Tour search“ i sačekajte da sistem izlista ponude

CENE KOJE SE POJAVE PO ZADATIM KRITERIJUMIMA SU ZA CEO PERIOD BORAVKA ZA BROJ OSOBA I DECE KOJE STE UNELI KAO PARAMETRE PRETRAGE – NISU PO OSOBI!!!

Boje „kreveta“ koji se nalaze pored cene:  ZELENA BOJA – IMA SLOBODNIH KAPACITETA / ŽUTA BOJA – NA UPIT / CRVENA BOJA – NEMA SLOBODNIH KAPACITETA ZA ŽELEJNI TERMIN

-da bi ste pogledali detaljne opise hotela, fotografije, sadržaj… dovoljno je da kliknete na naziv hotela i otvara se novi  „prozor“ sa opisom