Datumi polaska:

18.04. – subota | 31.05. – nedelja | 26.07. – nedelja | 03.10. – subota

Info i rezervacije: 060 522 3152

Program putovanja:

Polazak u 8h iz Beograda sa stare Glavne železničke stanice iz Beograda, Savski trg .Vožnja prema graničnom prelazu Rača.

Dolazak u Banju Dvorovi, kratko slobodno vreme za kafu. Banja Dvorovi se nalazi 6 kilometara od Bijeljine, i jedan je od najvažnijih turističkih resursa Semberije. Smeštena je između reka Save i Drine i puteva koji preko Rače i Pavlović mosta iz Srbije vode u Bijeljinu, dalje do Banja Luke i Sarajeva.Banja Dvorovi ima lekovitu termomineralnu vodu natrijumsko-kalcijum-hidrokarbonatnog sastava, gde se sa uspehom leče svi oblici reumatskih oboljenja, hronične ginekološke bolesti, dijabetes, blage neuroze i rehabilitaciona postraumatska stanja.

Nastavak puta ka Bijeljini. Bijeljina se nalazi u severoistočnom dijelu Republike Srpske. Na severu i istoku omeđena je rekama Savom i Drinom, dok joj jugozapadnu granicu čine obronci planine Majevice. U blizini je autoputa Beograd-Zagreb. Od predratne Bijeljine, varošice u severoistočnom dijelu BiH, sticajem okolnosti Bijeljina postaje grad na raskrsnici puteva. Ovaj kraj mnogo duguje nemačkim kolonistima. Sa njima su stigle prve poljoprivredne mašine, novi zanati, industrija, telefon, električna centrala, automobil, a već 1912. iznad Bijeljine leteo je privatni avion. Oni su izgradili prvu ciglanu, parni mlin, fabriku, banku, školu, hotel, bioskop,pozorište, park, rečnu luku…Poseta manastira – crkve  Sveti Vasilije Ostroški, koji je sagrađen 2001. godine sa zvonikom i satom visokim preko 30 m koji dominira okolinom. Slobodno vreme.

Dolazak do etno sela Stanišići. Etno selo “Stanišići” osnovano je 2003. godine, zahvaljujući inspiraciji Borisa Stanišića. Više od nekoliko godina on je putovao po srpskim selima srednje Bosne u potrazi za starim kućama i predmetima koji će sačuvati predstavu o jednom vremenu i kulturi življenja sa kraja 19. i početka 20. veka. Rezultat je autentično planinsko selo u sred semberske ravnice.

Slobodno vreme za ručak individualne aktivnosti.

Polazak ka Beogradu oko 18h.

Dolazak u Beograd u večernjim časovima.

NAPOMENA: AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDNIH LOKALITETA/DESTINACIJA, NASTALIH ZBOG OBJEKTIVNIH OKOLNOSTI, GUŽVI U SAOBRAĆAJU, PROMENE RADNOG VREMENA OBJEKATA KOJI SE OBILAZE I DRUGIH NEPREDVIĐENIH OKOLNOSTI.

Info i rezervacije: 060 522 3152

Cena aranžmana: 1500 dinara
Specijalna cena: 1300 dinara – važi za uplate do 10 dana pred izlet

Deca od 5 – 12 godina – plaćaju 1300 din, imaju sedište u autobusu
Deca do 5 godina – gratis, imaju sedište u autobusu i sve ulaznice

U cenu je uključeno:

  • Prevoz modernim turističkim autobusima
  • Usluge licenciranog turističkog vodiča
  • Troškovi organizacije putovanja

U cenu nije uključeno:

  • Individualni troškovi
  • Ručak

USLOVI OTKAZIVANJA

Do 30 dana pred put moguć otkaz uz povraćaj novca ili promena termina izleta, posle toga moguć otkaz samo uz validnu medicinsku dokumentaciju ili uz zamenu putnika, u protivnom se zaračunavaju storno troškovi, i to:

29-15 dana – agencija zadržava 30% od cene izleta.                       

Od 14 – 3 dana –agencija zadržava 80% od cene izleta.          

Manje od tri dana pred put-agencija zadržava 100% od cene izleta.

Organizator izleta je turistička agencija FLAMINGO TRAVEL KLUB.

Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI organizatora izleta.

Za realizaciju izleta potreban je minimum od 45 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, agencija zadržava pravo izmene programa,korekciju cene, ili spajanje sa nekom drugom agencijom radi realizacije izleta, kao i otkazivanje izleta najkasnije 3 dana pred putovanje.