Datumi polaska:           

20.06.2020 – Subota | 26.07.2020. – Nedelja | 22.08.2020. – Subota

Info i rezervacije: 060 522 3152

Banja Ždrelo se nalazi oko 130 km daleko od Beograda. Okružena Homoljskim planinama, u njoj se nalazi jedinstveni akva park u Srbiji, koji radi preko cele godine sa mogućnošću dnevnog i noćnog kupanja, u vodi temperature od 29 do 37 stepeni. Raspolaže sa 6 bazena (2 poluotvorena i 4 otvorena bazena) i jednim bazenom sa slanom vodom. Bazeni rade svakog dana od 10h do 22h. Termomineralna voda koja se nalazi u bazenima pomaže u lečenju psorijaze i drugih kožnih i reumatskih bolova, a ohlađena može da se pije i pomaže kod gastritisa.  U Banji Ždrelo se leče kožne bolesti, kao i bolesti lokomotornog aparata. Njene termalne vode imaju konstantnu temperaturu od oko 40 oC , pa se banjski bazeni koriste tokom cele godine. U sklopu bazena nalazi se salon za masažu, sauna, đakuzi. Postoje takođe mali bazeni sa podvodnom masažom, masažne kade.

U blizini banje Ždrelo nalaze se ostaci bedema i kula istoimenog srednjovekovnog grada, na obali reke Mlave.U okolini se nalaze brojni manastiri, kao Reskovica, Vitovnica, Gornjak. Fakultativna poseta manastiru Gornjak, koji se po predanju vezuje za kneza Lazara.

ruczdrelo.rs 

Polazak iz Beograda u 8h sa stare Glavne železničke stanice, kod Plavog voza. Vožnja autoputem do Požarevca, preko Petrovca na Mlavi do banje Ždrelo. Fakultativni odlazak do manastira Gornjak. Povratak do termoimineralnih bazena i slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak za Beograd u 18h. 

Povratak u Beograd oko 20h.                                                                        

NAPOMENA: AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDNIH LOKALITETA/DESTINACIJA, NASTALIH ZBOG OBJEKTIVNIH OKOLNOSTI, GUŽVI U SAOBRAĆAJU, PROMENE RADNOG VREMENA OBJEKATA KOJI SE OBILAZE I DRUGIH NEPREDVIĐENIH OKOLNOSTI.

Info i rezervacije: 060 522 3152

Cena aranžmana: 1200 dinara

Deca do 5-12 godina – plaćaju 900,00, imaju sedište u autobusu
Deca do 5 godina – gratis, imaju sedište u autobusu i sve ulaznice

U cenu je uključeno:

  • Prevoz modernim turističkim autobusima
  • Usluge licenciranog turističkog vodiča
  • Troškovi organizacije putovanja

U cenu nije uključeno:

  • Individualni troškovi
  • Ulaznica za bazen 500 i wellness centra 300 din.
  • Fakultativni izlet do Manastira Gornjak 200,00 dinara

Uslovi plaćanja: 100% prilikom rezervacije

USLOVI OTKAZIVANJA:

  • Do 30 dana pred put moguć otkaz uz povraćaj novca ili promena termina izleta, posle toga moguć otkaz samo uz validnu medicinsku dokumentaciju ili uz zamenu putnika, u protivnom se zaračunavaju storno troškovi, i to:
  • 29-15 dana – agencija zadržava 30% od cene izleta.                       
  • Od 14 – 3 dana –agencija zadržava 80% od cene izleta.          
  • Manje od tri dana pred put-agencija zadržava 100% od cene izleta.

Organizator izleta je turistička agencija FLAMINGO TRAVEL KLUB.

Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI organizatora izleta.

Za realizaciju izleta potreban je minimum od 30 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, agencija zadržava pravo izmene programa,korekciju cene, ili spajanje sa nekom drugom agencijom radi realizacije izleta, kao i otkazivanje izleta najkasnije 3 dana pred putovanje.